MM-kisalippujen ylihinnoittelu

Monet jääkiekon ystävät ovat kauhistelleet kisalippujen markkinointityyliä ja hinnoittelua.

Onneksi maassamme on ”epäkummoloita”, jotka uskalsivat ilmaista hinnoittelussa tapahtuneen ryöstön. Tarpeeksi härski toiminta nosti fanit/kansan kapinaan.

Jääkiekko toimii pelin avaajana. Toivottavasti kansa nousee boikottiin muissakin törkeyksissä. Yhdessä ruotsalaisten kanssa se on tuonut tulosta, pääsymaksut halpenivat perhelipuiksi. Vielä jäi mietittäväksi miten saada perheen nuorimmat fanit pysymään hereillä myöhäisotteluissa.

Boikotointi pääsylippujen lisäksi voisi kohdistua yhteisillä varoilla rakennettaviin halleihin sekä siihen, ettei peruskanavien kautta voi katsella otteluita.  Kapinoinnin jälkeen saisimme kuluttajalähtöisen ajattelun tarjonnan pohjaksi ja hyvä veli järjestelmä saisi kenkää.

Lippujen hinnoittelu ilmentää nykymenon trendiä; kaikki mahdollinen itselle piittaamatta asiakaskunnasta ja toiminnantukijoista.

Jätä kommentti