Pilke silmäkulmassa

Uskaltauduin blogin pitämiseen ja huomasin heti, että kirjoittaessani huumorin pilke silmäkulmassa, tekstini sellaisena kuin tarkoitin ei mennyt perille. Tämä ei tietenkään ollut uutta, sillä karavaanarina etuteltta-palstalla olin kysellyt matkailuauton sisäkaton halkeilemisesta korjausohjeita. Pari hyvää vinkkiä tulikin, mutta sen jälkeen vinkkien lähettäjät kinastelivat keskenään ja unohtivat alkuperäisen ongelman.

Blogeissakin mielipiteet tai sutkautukset vaikuttavat joihinkin siten, että he kokevat tarpeelliseksi opettaa toisia ja mallina on oma elämäntapa tai ajattelu. Ihailemani kirjailija Antti Tuuri ilmaisee kirjoissaan asian tyylikkäästi sanomalla, että ”annoin hänen pitää mielipiteensä”. Siihen kun pystyisi, niin elämä olisi vieläkin mukavampaa.

Työelämästä irtaannuttuani olen nauttinut kiireettömyydestä niin paljon, että en oikein ehdi tehdä mitään. Aamuisin puuro jäähtyy, sillä en osaa tehdä kahta asiaa yhtä aikaa; hymyillä ja syödä.

Uskon, että vaiva menee ohi ja päiväjärjestys vakiintuu. Yhtä en kuitenkaan jätä tekemättä; päikkäreitä lounaan jälkeen.

Jätä kommentti